søndag den 6. oktober 2013

aupairs fra filipinerne, filipinske au pairs aupairagency


Gå til forsiden

Filippinske Au Pairs

Filipino Au PairFilippinerne ligger i det sydøstlige Asien, og består af 7.107 øer.
Filippinerne var engang en spansk koloni, men blev afstået til USA forud for uafhængigheden. 
Tagalog og engelsk er begge de officielle sprog i Filippinerne. 
På grund af dette, i øjeblikket i USA filippinske Au Pairs var i gennemsnit givet et rangordning af 4 ud af 5 i engelsk inden deres ankomst. Education har været et stort fokus på filippinske regering siden 1980'erne.
Filippinerne har i øjeblikket en af de højeste analfabetisme i verden på 92 procent. 
Næsten alle vores Au Pairs fra Filippinerne nu er placeret i USA enten blev indskrevet i college eller college kandidater forud for deres ankomst. filippinske Au Pairs har en bred vifte af erfaring med børnepasning og størstedelen af Au Pairs fra Filippinerne nu er placeret i USA har erfaring med børn under en alder af to.
I Danmark de fleste aupairs komemr fra Filippinerne.
De fleste au pairs arbejder omkrig Vedbæk og Charlottelund.
se mere på 
www.aupairagency.dk
Telefon 42427010   |  CVR-nr 33295669   |  mail@aupairagency.dk   |   Alt materiale © copyright


Altid ønsket at vide, hvad det er at leve i et andet land I  kan være au pair i Amerika. Du bor i et år hos en værtsfamilie i bytte for at tage sig af børnene. Du gør så familiens hverdag med, men du også se alle de legendariske steder, hvor Amerika er så berømt for, såsom New York eller Grand Canyon. Med vores mange års erfaring er du sikret fremragende vejledning. Familien også betale din billet, lommepenge og et bidrag til kursusafgifter
Stil et (tidligere) au pairEt år til Amerika ... det er ikke bare noget, du bare "gør. Hvad er livet for en au pair se ud? Er det sjovt? Er det tungt? Hvordan Amerika er i det virkelige liv? Hvis du stadig er fuld af spørgsmål er, kan du altid ringe aktivitet International. Men det er endnu sjovere at have en au pair piger, der er (var) kontakt. 

Leder du efter en au pair?


Ikke længere hos os ..Aupairagency blev grundlagt i 2009. Oprindeligt som au pair organisation, både indgående ogudgående . Tilbuddet blev hurtigt udvidet til at arbejde helligdage, volontørarbejde, dyreliv projekter og sprogkurser. Vi er den ældste organisation i Holland, der kombinerer arbejde og rejse. Aktivitet International Siden 2005 har pladser ikke flere udenlandske au pairs i Holland og vi har den afgående au pair program er begrænset til au pair i danmark.  på.  
Vi henviser dig til sommerhuset Boompje NannyFor at søge en au pair, henviser vi til aupairagency.dk.
Som full-service au pair agentur giver HBN efter den "perfekte match" mellem au pair og værtsfamilie.Hvordan at "perfect match"? Og hvordan kan jeg vide, om en au pair noget for mig? Og hvordan gør alt arbejdet?
Disse er alle forståelige spørgsmål, hvor HBN ved personlig og gennemsigtig tilgang forsøger at besvare. Alles situation HBN matching teknik, de forsøger at finde. Passende løsning til enhver situationOg der ligger kracht.HBN tager bekymringen ud for "nogen succes" af "klik" og selvfølgelig for alt tilhørende papirarbejde, når det er nødvendigt.
aupairagency.dk


Gå til forsiden
 Om Aupair Agency Danmark
Aupair Agency Denmark
Telefon + 4542427010
cvr nr: 33280920
Om Aupair Agency
At vælge en aupair, er en proces. Vi har meget fokus på kunne formidle de bedste piger fra hele verden til de danske, norske og svenske familier.
Som det eneste bureau i Skandinavien, finder vi aupairs fysisk i det pågældende land. Hver år besøger vi mere end 20 lande at udvælge og vurderer piger til netop din familie.
Nogle au pairs finder vi gennem andre samarbejdspartnere og venner.
Alle aupairs bliver testet og vi undersøger deres baggrunde. Vi er det eneste bureau der kræver sundhedsattester fra vores au pairs og rene straffeattester.
Aupairagency er ikke blot et formidlings bureau. Hver dag arbejder vi på at forbedre vilkår for vore aupairs og hjælpe den 3.verden.
Det koster ikke noget at prøve os! Vores service er gratis for au pairer og familier betaler kun når de har taget en beslutnig at de vil kontaktet det pågældene au pair.
 Aupairagency Denmark drives af LB . Concern Aps siden 2009.



Vi arbejder mod:
Vi arbejder for at hjælpe pigerne i den rigtige fattige del af verden som Nepal og Tibet. Vi udvælger aupairs  som havde et hårdt opvækst og er stadig gode piger.
Vi giver den mulighed at besøge Danmark og være au pairs hos de danske familier.
Men selvfølgeligt formidler vi pigerne fra Filippinerne og andre lande.Læs mere her

Vores næste projekt er:
Vi vil meget gerne hjælpe de Sydkoreanske piger med at komme ud som aupairs og opleve verden. 
Vi vil gerne hjælpe de danske familier med at finde au pairs fra fattige lande, som vi selv finder og derfor forebygge "handel" med au pairs gennem bagmænd i Danmark og evt asiatiske lande.

Lidt om erhvervs erfaring
Tilbage til 2007-2009 ejede en af Danmarks største vikarbureauer "Scandia Vikar" med knap 3000 aktive vikarer der blev formidlet til de danske hospitaler og plejehjem.
Vikarbureauet er blevet solgt.
Tilbage til 2010 åbnede LB Concern - Lokaldistribution.dk som er en konkurrent til Post Danmark. Virksomheden er stadig aktiv.

Telefon 42427010   |  CVR-nr 33295669   |  mail@aupairagency.dk   |   Alt materiale © copyright

Ingen kommentarer:

Send en kommentar